Viagra Kopen

KOPEN!
Cialis Kopen

KOPEN!
Levitra Kopen

KOPEN!

 

Brand Levitra kopen goedkope prijs (Vardenafil)

20 mg
Brand Levitra is bekend als een van de meest effectieve oplossingen voor mensen met erectiele disfunctie. Op natuurlijke wijze maakt Brand Levitra je capabel om een erectie te krijgen.

Pakket Prijs per Pillen Spaargeld
20 mg x 12 pill 89.04 7.42 0.00
20 mg x 24 pill 163.68 6.82 14.40
20 mg x 36 pill 235.44 6.54 31.68
20 mg x 48 pill 308.16 6.42 48.00
20 mg x 60 pill 379.20 6.32 66.00
20 mg x 92 pill 572.24 6.22 110.40

Produkt Beschrijving

General Purpose
Brand Levitra is ontwikkeld door het farmaceutische bedrijf Bayer en bevat het hoofdbestanddeel van Vardenafil. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om erectiele dysfunctie (impotentie) bij mannen en pulmonale arteriele hypertensie te behandelen. Vardenafil heeft invloed op de reactie op seksuele stimulatie en erectie. Het geneesmiddel werkt tijdens 36 uur. Het effect schijnt zelfs na 20 minuten nadat de medicatie is gemaakt. Genomen van deze medicatie in de ochtend wanneer het juiste moment tijdens de dag, 's avonds of zelfs de volgende dag.

Dosering en toediening
De aanbevolen dosis van Levitra 10 mg. Het moet een uur voor de seksuele activiteit. Gebruik Levitra niet vaker dan eenmaal per dag. Vermijd het eten van grapefruit of het drinken van grapefruitsap terwijl u wordt behandeld met deze medicatie.

Voorzorgsmaatregelen
Alvorens Levitra, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch bent; of als u nog andere allergieen. Ouderen kunnen gevoeliger bijwerkingen van het geneesmiddel.

Cons-indicaties
Levitra is gecontra-indiceerd bij patienten die een ander geneesmiddel voor de behandeling van impotentie of een nitraat drug gebruikt. Deze medicijnen mogen niet gebruikt worden door vrouwen of kinderen, alsmede door de patienten een reactie van overgevoeligheid voor Finasteride heeft aangetoond.

Mogelijke bijwerkingen
De mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, misselijkheid of braken, gele verkleuring van de ogen of de huid, verlies van eetlust, diarree, blozen, etc. Veel mensen gebruik van deze medicatie hebben geen ernstige bijwerkingen. Uw arts heeft dit medicijn voorgeschreven omdat het voordeel voor u is groter dan het risico van bijwerkingen. Een zeer ernstige allergische reactie op dit medicijn is onwaarschijnlijk, maar onmiddellijk medische hulp inroepen als het zich voordoet. Neem contact op met uw arts of apotheker voor meer details.

Interactie drug
Deze medicijnen mogen niet gebruikt worden met nitraten en recreatieve drugs genoemd "poppers" bevattend amyl of butyl nitriet; alfa-blokker medicatie; andere medicijnen voor impotentie; geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk, enz. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Gemiste dosis
Levitra wordt gebruikt als nodig, zodat u waarschijnlijk niet op een doseringsschema zijn.

Overdosering
Dringende aandacht als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Symptomen van Overdosering kunnen zijn: duizeligheid zweten, overmatig extreme, snelle hartslag / onregelmatig, pijn op de borst, epileptische aanvallen.

Behoud
Bewaren bij kamertemperatuur tussen 15 en 30 graden C (59 en 86 graden F). Bewaar de container goed afgesloten buiten het bereik van kinderen. Heeft uw medicijnen niet bewaren in de badkamer.

Disclaimer (disclaimer)
Wij bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijk drug integraties, of Voorzorgsmaatregelen. De informatie op deze site mogen niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelf-diagnose. Eventuele specifieke instructies voor een bepaalde patient moeten worden overeengekomen met uw gezondheidszorg adviseur of arts die verantwoordelijk is voor de zaak. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten kon bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.