Viagra Kopen

KOPEN!
Cialis Kopen

KOPEN!
Levitra Kopen

KOPEN!

 

Kamagra Effervescent bestellen goedkope prijs apotheek (Sildenafil Citrate)

100 mg
Kamagra Effervescent is een nieuwe vorm van de bekende medicijn. Kamagra Effervescent wordt gebruikt om erectiestoornissen bij mannen te behandelen.

Pakket Prijs per Pillen Spaargeld
100 mg x 14 pill 54.74 3.91 0.00
100 mg x 28 pill 94.50 3.38 14.84
100 mg x 42 pill 125.90 3.01 37.80
100 mg x 63 pill 187.90 2.99 57.96
100 mg x 84 pill 217.90 2.60 110.04

Produkt Beschrijving

General Purpose
Kamagra Effervescent verhoogt het vermogen van je lichaam om een erectie tijdens seksuele stimulatie bereiken en te handhaven. Vergeet niet dat dit geneesmiddel is niet waarschijnlijk dat u te beschermen tegen HIV-infectie (AIDS) en andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Dosering en toediening
Neem het geneesmiddel, zoals voorgeschreven door uw arts. Neem het met een vol glas water. Neem het binnen 1 uur voor seksuele activiteit. Gebruik de voorgeschreven dosis niet overschrijden.

Voorzorgsmaatregelen
Voordat met de medicatie, vertel uw arts als u aan de volgende voorwaarden: nier-of leverziekte, hart-en vaatziekten of andere hartproblemen, problemen met het gezichtsvermogen of oogproblemen, met inbegrip van ziekten zoals retinitis pigmentosa, ongevallen beroerte en als je allergisch bent voor sildenafil, voedsel, conserveringsmiddelen of andere geneesmiddelen.

Cons-indicaties
Wees voorzichtig in het gebruik van deze drug. Als u uw visie tijdens de behandeling onmiddellijk contact op met uw arts. Bij symptomen zoals duizeligheid, misselijkheid, arm of pijn op de borst na inname van dit geneesmiddel ervaart u, moet u onmiddellijk contact opnemen met uw arts. Bel uw gezondheidszorg adviseur als erectie langer duurt dan 4 uur of pijnlijk. Dit kan een teken van ziekte zijn en leiden tot schade.

Side Effects
De meest voorkomende bijwerkingen are'm zoals hoofdpijn, rugpijn, verstopte neus, diarree, loopneus, gevoeligheid voor licht, slaperigheid, maagklachten, wazig visie, kleurenblindheid. In deze tekenen, is het niet nodig om medische hulp. Kunnen de volgende bijwerkingen ernstig en moet u uw arts vertellen: pijn op de borst, langdurige of pijnlijke erectie, veranderingen in het gezichtsvermogen en gehoor, wazig zien, allergische reacties zoals huiduitslag, zwelling van het gezicht, handen en lippen, onregelmatige of snelle hartslag. In aanwezigheid van deze symptomen, zo snel mogelijk contact op met uw arts.

Interactie drug
De volgende geneesmiddelen kunnen interageren met Kamagra Bruistabletten: nitraten (amyl nitriet, isosorbide mononitraat, nitroglycerine), cisapride, bepaalde geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk, de behandeling van HIV-infectie of AIDS, schimmelinfecties, erythromycine, rifampicine, methscopolamine nitraat en andere sildenafil medicijnen gebaseerd.

Gemiste dosis
Gemiste dosis is niet bedoeld als het geneesmiddel wordt genomen voor de behandeling van erectiele dysfunctie zoals het is gebruikt wanneer nodig.

Overdosering
Als u denkt dat u het geneesmiddel een overdosis kunt u contact opnemen met uw lokale poison center en bel uw arts.

Behoud
Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Disclaimer (disclaimer)
Wij bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijk drug integraties, of Voorzorgsmaatregelen. De informatie op deze site mogen niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelf-diagnose. Eventuele specifieke instructies voor een bepaalde patient moeten worden overeengekomen met uw gezondheidszorg adviseur of arts die verantwoordelijk is voor de zaak. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten kon bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.