Viagra Kopen

KOPEN!
Cialis Kopen

KOPEN!
Levitra Kopen

KOPEN!

 

Koop Levitra with Dapoxetine in Nederland (Vardenafil 20 Mg/Dapoxetine 60 Mg)

Generic
20/60 mg
Levitra with Dapoxetine is zeer effectief en werkt ongeacht leeftijd en een aantal ernstige ziekten voor alle mannen. Bestel en koop Levitra with Dapoxetine bij ons tegen de goedkoopste prijzen!

Pakket Prijs per Pillen Spaargeld
20/60 mg x 10 pill 63.90 6.39 0.00
20/60 mg x 30 pill 178.90 5.98 12.30
20/60 mg x 60 pill 339.90 5.67 43.20
20/60 mg x 90 pill 501.90 5.58 72.90
20/60 mg x 120 pill 633.60 5.28 133.20

Produkt Beschrijving

General Purpose
Levitra with Dapoxetine werkt door het verhogen van de bloedstroom naar de penis. De pillen worden gebruikt door mannen die wil om voortijdige ejaculatie te voorkomen.

Dosering en toediening
Neem Levitra met Dapoxetine via de mond met een glas water 1 uur voor seksuele activiteit. Niet het geneesmiddel meer dan een keer per dag in te nemen

Voorzorgsmaatregelen
Informeer uw arts als u volgende gezondheidsproblemen: problemen met het gezichtsvermogen, hart-en vaatziekten, angina, hoge of lage bloeddruk, andere hartproblemen, nier-of leverziekte, een ongeval beroerte, een ongebruikelijke of allergische reactie op vardenafil, andere medicijnen, voedsel, kleurstoffen of conserveermiddelen, staat of van plan bent zwanger te worden, zogende borst.

Cons-indicaties
Gebruik Levitra niet meenemen dapoxetine als je rekening bekend als " nitraten " drugs in al hun vormen. Zij zullen waarschijnlijk ernstige bijwerkingen veroorzaken. Levitra met alfa-blokkers kan uw bloeddruk dalen tot een onveilig niveau.

Mogelijke bijwerkingen
De meest voorkomende bijwerkingen zijn blozen, hoofdpijn, indigestie of maagklachten, misselijkheid, verstopte neus of loopneus. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als u een van de volgende bijwerkingen ervaart: allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk of netelroos, zwelling van het gezicht, lippen of tong, ademhalingsproblemen, veranderingen in het gehoor, rugpijn, pijn op de borst, snelle hartslag, onregelmatige, spierpijn, toevallen.

Interactie drug
Het wordt afgeraden om Levitra te nemen met dapoxetine samen met bepridil, cisapride, droperidol, grepafloxacin, geneesmiddelen voor de behandeling van een onregelmatige hartslag, methscopolamine nitraat, nitraten zoals amyl nitriet, isosorbidedinitraat isosorbide mononitraat, nitroglycerine, nitroprusside, pimozide, ziprasidon, bepaalde geneesmiddelen voor hoge bloeddruk bepaalde geneesmiddelen voor de behandeling van HIV infectie of AIDS bepaalde geneesmiddelen gebruikt bij de behandeling schimmelinfecties, zoals erytromycine, fluconazol, itraconazol, ketoconazol, voriconazol, geneesmiddelen voor prostaatproblemen.

Gemiste dosis
Volg de aanbevolen dosering het gewenste effect

Overdosering
In geval van Overdosering dient onmiddellijk uw arts.

Behoud
Houd Levitra met dapoxetine bij kamertemperatuur tussen 15 en 30 C (59 en 86 graden F). Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de vervaldatum.

Disclaimer (disclaimer)
Wij bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijk drug integraties, of Voorzorgsmaatregelen. De informatie op deze site mogen niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelf-diagnose. Eventuele specifieke instructies voor een bepaalde patient moeten worden overeengekomen met uw gezondheidszorg adviseur of arts die verantwoordelijk is voor de zaak. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten kon bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.